Trip Reports not showing up

Sunday, July 8, 2018 12:33 PM
cmingdayton's avatar

Is anyone else experiencing this as well? When I went to click on a Trip Report on my mobile device, it did not show up. At first I thought it was just a formatting thing or something like that; however, clicking the TR on the PC still did not load the page. Does anyone have any ideas? Thanks


Cole Mingo

(AKA Barry Allen and Niles Crane amalgamated).

+0
Sunday, July 8, 2018 1:13 PM
Jeff's avatar

Must be you. They show for me.


Jeff - Editor - CoasterBuzz.com - My Blog - Silly Nonsense

+0
Sunday, July 8, 2018 2:42 PM
Rick_UK's avatar

Works from the forums but seemingly not from park pages for associated reports

If I read Bobbie's Alton Towers report from the forum the URL is pointed to

https://coasterbuzz.com/Forums/Topic/alton-towers-52518-and-thorpe-park-52718

but from the Alton Towers page (https://coasterbuzz.com/AmusementParks/alton-towers)

its pointed at

https://coasterbuzz.com/Forum/Topic/alton-towers-52518-and-thorpe-p...=PopForums

Apologies for scrappy post, I didn't get a format pallette on mobile(?).


Nothing to see here. Move along.

+0
Sunday, July 8, 2018 5:28 PM
Jeff's avatar

Ah, that's actionable. Still a few links here and there that apparently weren't updated. That one should be good now.


Jeff - Editor - CoasterBuzz.com - My Blog - Silly Nonsense

+1Loading
Sunday, July 8, 2018 6:52 PM
Rick_UK's avatar

Working in London, Engerland.


Nothing to see here. Move along.

+1Loading

You must be logged in to post

POP Forums - ©2021, POP World Media, LLC
Loading...