State of the CoasterBuzz - 2018

Tuesday, May 22, 2018 3:24 PM

When in recent threads view, if all threads have been marked read and I leave the browser open, sometimes I will go back to check for new posts and I see multiple instances of the same thread (one instance for every new reply). Bug? Using Chrome, fwiw.

+0
Tuesday, May 22, 2018 3:39 PM

Good spot... I logged a bug and I'll try to get that resolved.

+1Loading
Tuesday, May 22, 2018 10:18 PM

That fix is in. You may have to do a shift-refresh, but it should work.

I also hid the "new topic" button for the news forum, something I missed.

+0
Wednesday, May 23, 2018 12:48 AM

I can't add a coaster to my track record. I hit the plus button but nothing happens. I tried in Chrome and in Edge.

+0
Wednesday, May 23, 2018 9:00 AM

It actually was adding it, it just wasn't updating the screen to reflect it. Should be good now, and again, you may need to shift-refresh to load the latest.

+1Loading
Wednesday, May 23, 2018 10:51 PM

One of my posts was listing the incorrect count of +1's.

Last edited by ApolloAndy, Wednesday, May 23, 2018 10:52 PM
+1Loading
Thursday, May 24, 2018 1:44 PM

Uh...since receiving more +1's the problem seems to have resolved itself. It was displaying +1 when it had 2 upvotes, though.

+0
Thursday, May 24, 2018 2:39 PM

^The irony of your signature in this post...

+6Loading
Thursday, May 24, 2018 11:47 PM

Upvoted!

+1Loading
Friday, May 25, 2018 6:08 AM

Andy just passed the problem on to Vater

+0
Friday, May 25, 2018 8:35 AM

Are you letting it sit on the page? The number won't increment in real time like Facebook. It loads with the page.

+0
Friday, May 25, 2018 11:37 AM

I saw it last night, too. I logged on from my home desktop, which I don't do too often, so it was definitely a new page load. A bunch of posts in the thread had a +1, but when I clicked on them there were multiple vote-ups.

Even now, looking at the Lego coaster thread, last 3 posts, you are showing +2, Rob and I are showing +1, but we all have 3 vote-ups.

Last edited by kpjb, Friday, May 25, 2018 11:40 AM
+0
Friday, May 25, 2018 12:00 PM

Maybe Jeff has been rigging the game all along and he just got found out.

+1Loading
Friday, May 25, 2018 1:28 PM

I doubt that. If it’s anyone it’s Gonch.

Some of mine match and some don’t.

+0
Friday, May 25, 2018 3:14 PM

That's pretty weird. I can't reproduce the behavior.

+0
Friday, May 25, 2018 3:43 PM

They're all correct for me. Not just my posts, but all the vote up totals.

+0
Thursday, May 31, 2018 11:22 AM

Just a heads up... I updated the underlying frameworks this morning for the site to run on, and that introduced some changes that you might need to shift-refresh the page for because I don't have all of the plumbing in place yet to have you not do that. Apologies for the inconvenience.

+1Loading
Thursday, May 31, 2018 7:30 PM

Where did everyone's track record go? No longer showing as a tab in profile view.

+0
Thursday, May 31, 2018 10:58 PM

Huh, that's weird. It's landing on the normal forum profile instead of the CB version, where it should land. I'll get something out to fix it tonight.

+0
Friday, June 1, 2018 12:11 AM

Super weird. It works as expected locally, but not on the server. Meh, if you wanna check someone manually, the URL is /Member/{id}, so just change the path to use Member with the /number at the end. I'll fix it next week.

Last edited by Jeff, Friday, June 1, 2018 12:12 AM
+0

You must be logged in to post

POP Forums - ©2020, POP World Media, LLC
Loading...