What causes this formatting problem??

Thursday, November 1, 2001 11:15 AM

Often my posts end up in an unreadable format, as seen below:

P>esting. JUS testing./P>
P> /P>
P>FON style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff">Wondering if my post will work, then I'll probably DELEE I! :o/P>
P>FON style="BACKGROUND-COLOR: #ffffff">1. Yessss!/P>

Then I have to edit it to make it presentable. What a pain in the butt! Is there a cause for this that can be avoided?
-----------------
My other car is a Giovanola!

*** This post was edited by LoadedG on 11/1/2001. ***

+0
Thursday, November 1, 2001 12:46 PM
Apparently it's a bug in the WYSIWYG editor. Try using a browser other than Internet Explorer (or can you access the "classic" editor from IE? If you can, use that.).

--Dave Althoff, Jr.
Who is basically just guessing...but the problem never happened to me...and I use Netscape, Opera, and Lynx.

+0
Thursday, November 1, 2001 1:33 PM
It only happens to me when I edit a post that I had linked a URL in using the formatting buttons. The original post appears fine, but when I edit it, the part before the link is missing and there is all sorts of html code where the link was. Everything after it is normal also.
+0
Thursday, November 1, 2001 2:12 PM
It happens to me with explorer (not netscape). I juat click the "use plain post" note on the side and the problem is solved.

-------------
everything's better with a banjo

+0
Thursday, November 1, 2001 2:45 PM
Yes, you can access the plain text editor in IE by clicking "use plain post" next to the post box.

The parsing problem is something I just haven't had time to really attack. I plan to totally rewrite the parsing engine when I've got a little extra time, which unfortunately is largely consumed right now with finding a job.

-----------------
Jeff - Webmaster/Admin - CoasterBuzz.com
"As far as I can tell it doesn't matter who you are. If you can believe, there's something worth fighting for..." - Garbage, "Parade"

+0
Friday, November 2, 2001 12:27 PM

Tetsing the PLAIN POST box :)
-------------
My other car is a Giovanola!
+0
Friday, November 2, 2001 12:28 PM
I'm not sure I understand the difference between "plain" post and "rich" post. They seem to work the same. Can you explain???

-------------
My other car is a Giovanola!

+0
Friday, November 2, 2001 1:09 PM
In plain text you don't get those fancy buttons above the post box. You can't make your text bold or italic and such.
+0
Friday, November 2, 2001 3:30 PM
Well, you can make posts bold + italic, etc.. using the "ubb-like" code... ie: [ bold] put text here [ /bold] or [ italic] put text here [ /italic] (w/o the spaces of course..)

But yea, one of those minor annoying bugs that will hopefully be worked out eventually

+0

You must be logged in to post

POP Forums - ©2018, POP World Media, LLC
Loading...