Stations?

I've got the editor pretty well figured out, although I can't seem to ride the track in the simulator.  It says that at least one station is required...well, I do have at least one station.  Anybody else have the same problem?
Jeff's avatar
Is your station long enough for the train?

-----------------
Jeff - Webmaster/Admin - CoasterBuzz.com
"From the global village... in the age of communication!"
Watch the grass grow!

Are you sure you have a station segment?  It will be brown colored when you have correctly changed it.

-Ride_Op

-----------------
Visit my old Ultra Coaster page: www.geocities.com/ride_op

DawgByte II's avatar
If you have more than 1 station, it will also not work.
How do you change the size of the track?? Like if you want a small section of any track, it overlaps itself. How do i fix that>?
-----------------
www.SFWoA.com Your Connection to SFWoA!
Make sure that the control points don't overlap.  (the control points are the ones at either end of the white line that extends out from the selected vertex.)

-Ride_Op

-----------------
Visit my old Ultra Coaster page: www.geocities.com/ride_op

How do you change a segment of track from one type to another? I.E. a normal track segment to lifthill or brake run or whatever else...
-----------------
Loopscrew.com: Your brand new, and only, editorial based coaster site!
6/8/01
Select the track segment you wish to change.  Under the segment menu, choose which track segment you wish it to become.  Then use the Transform command.

-Ride_Op

-----------------
Visit my old Ultra Coaster page: www.geocities.com/ride_op

Well...I have one piece (brown) station track.  The track is only set to run one train, but Jeff might be right that the track isn't long enough.  I'll make a super long station just to see.
I figured out the problem.  I had it set to station when I pressed the "c" to connect the track, making two stations.  Everything works great now.  I am really impressed by this program.  Gotta love 90 degree lift hills.
this happened to me too.  did you make the station and then connect it to another piece of track?  if so then try deleating the station and leaving the connection.  the connection should end up as the station and you should be able to run the coaster.
-----------------
Jay and Silent Bob have left the building ~Jay and Silent Bob Strike Back

You must be logged in to post

POP Forums - ©2022, POP World Media, LLC
Loading...