NL 1.3 - poblem

Monday, April 28, 2003 10:17 AM
ok, this update is great and all but im having a bit of trouble. After i design a wooden coaster, i cant get the supports to show in the simulator. I went through all the option and nothig is workin. Can anyone explain how the auyo supports work? thanks
+0
Monday, April 28, 2003 10:23 AM
beast7369's avatar Click on SUPPORTS at the top.
Click on Autosupports at the BOTTOM (not auto support generator)
Under Global BUILD MODE make sure the radio button is next to Generate Final.
Under Global select the structure type in BUILD TYPE.
Check or uncheck other options as you need.
Finally click on ok.


Edit: NOTE that if Build Mode is disabled clicking ok will do nothing. Nada.
------------------
My website - Zero G Thrills
*** This post was edited by beast7369 4/28/2003 2:24:56 PM ***

+0
Monday, April 28, 2003 10:32 AM
I couldn't get it to work from the menu on my puter, so I just hit ctrl+R.

But I have another problem. On the coaster I am working on now, I did generate supports, and it generated supports right through my track, so that you died. The funny thing is that it made them correctly in soem places, and not in others.

------------------
wood's just as good

+0
Monday, April 28, 2003 4:30 PM
hmm thats odd. thanks dudes, you guys helped a ton.
+0
Tuesday, April 29, 2003 9:18 AM
nightride, be sure the Colission detection option is checked in the wood magic Global settings.

I'm not sure why you guys can't access the option via the menu.

------------------
Kevin Stone
NoLimits Dev Team
http://www.nolimitscoaster.de

+0

You must be logged in to post

POP Forums - ©2022, POP World Media, LLC
Loading...