Millennium Force stuck at close

Tuesday, May 29, 2012 4:40 AM

As of the season pass ride night this past Friday, everything seemed to be back to normal in regards to the blocking situation. It still sped up at the top of the hill like it usually does when running 3 trains.

+0
Tuesday, May 29, 2012 4:42 PM

From this video, it looks like Millie is getting a new fresh batch of blue paint.

http://www.youtube.com/watch?v=IYNvlfAvlvs&feature=g-vrec

What a sexy colour, lol.

Last edited by CoasterDiscern, Tuesday, May 29, 2012 4:45 PM
+0
Tuesday, May 29, 2012 6:47 PM

The painting began more than a year ago.

+0
Tuesday, May 29, 2012 8:42 PM

I rode it yesterday and everything was normal. The train sped up at the top as it usually does. I thought they completely finished the painting but I noticed one of the hills over the Frontier Trail wasn't painted.

+0
Tuesday, May 29, 2012 11:12 PM

Is it still being painted?? If so, thats a long time to paint the track.

+0
Tuesday, May 29, 2012 11:46 PM

I assume they finished before the season started, but yeah, it's a long track. :) Apparently they also had to ration the use of their cherry pickers and what not, as they were also painting Blue Streak and needed them for a bunch of projects around the park.

Last edited by Jeff, Tuesday, May 29, 2012 11:46 PM
+0
Wednesday, May 30, 2012 2:25 AM

I believe it's the 3rd hill (the one going to the island) that is still unpainted. As far as I can tell, they did everything else.

+0
Wednesday, May 30, 2012 10:50 PM

I rode Saturday and Sunday. It had the normal accelleration up the lift hill when the forward train entered the next blocks. As far as my rides were concerned, the ride operated as it always has.

+0

You must be logged in to post

POP Forums - ©2019, POP World Media, LLC
Loading...